Start seizoen 2023-2024

Nieuws afbeelding


Beste leden, 

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, aankomend weekend mogen we eindelijk weer van start. Ook zijn de trainingen alweer even aan de gang. 

Bij de start van een nieuw seizoen hoort ook verandering en een paar mededelingen. 

Ten eerste, tijdens de ALV heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden. Zo heeft Annemijn Bulten haar functie van secretaris overgedragen aan Evy Gerrits. Daarnaast heeft Rob Wijngaard het stokje overgegeven aan Casper Tofield. Casper heeft de sponsorcommissie in zijn portefeuille. We willen graag Annemijn en Rob bedanken voor hun tomeloze inzet de afgelopen jaren. En heten Evy en Casper van harte welkom! Wil je Evy en Casper beter leren kennen, spreek ze vooral een keer aan tijdens een van hun bestuursdiensten in het weekend. 

Ten tweede, zoals jullie misschien al weten zijn we druk bezig met het clubhuis te verduurzamen. Er zijn in de zomer grote stappen gezet. Zo liggen de zonnepanelen op het dak en zijn de warmtepompen ge├»nstalleerd. We zijn als club van het gas af en kijken uit naar onze mooie groene toekomst. 

Ten derde, met de start van het nieuwe seizoen moeten er ook weer wedstrijden gefloten worden. Houd daarom je mailbox in de gaten zodat je weet wanneer je moet fluiten! Kun je niet? Regel dan zelf vervanging en geef dit door via [email protected].

Daarnaast is vanaf dit seizoen het volledige sportterrein van de voetbal en hockey rookvrij! Dus er mag niet meer gerookt of gevaped worden op het terrein. De rode asbak is dan ook verdwenen. Wil je toch roken? Dan vragen we je het terrein te verlaten en buiten de hekken bij de parkeerplaats te gaan staan. 

Als laatste willen we iedereen op het hart drukken netjes met alle ontvangen spullen van de hockey om te gaan. Afgelopen seizoen zijn we meer dan 400(!) ballen kwijtgeraakt. Ja je leest het goed, 400 ballen. Dit willen we dit seizoen graag voorkomen, en vragen jullie dan ook goed op alle spullen te letten en ballen die over het hek schieten ook te gaan zoeken, etc. 

Wij kijken ontzettend uit naar een mooi en sportief seizoen! Vergeet niet, 10 september is het Super Sunday en spelen alle senioren teams thuis. Kom vooral langs voor mooie wedstrijden, een hapje, een drankje en een dansje. 

Met sportieve groet, 

Het bestuur van HCGR 

PS: Vergeet je shirt niet op te halen bij intersport in Oosterhout! 


Algemeen | 1 September