Proeftraining


Wil je bij Hockeyclub Gilze-Rijen komen hockeyen maar wil je eerst een paar trainingen meedoen om te kijken of hockey de sport voor jou is?

Dat kan! We vinden het leuk als mensen deze toffe sport willen gaan beoefenen en verwelkomen ze graag. Beginnen met hockey kan vanaf 4 jaar. We hebben verschillende vormen van hockey; voor iedere leeftijdscategorie is er iets passends, of het nu voor de jongste jeugd is of voor de recreanten.

Proeftraining

Je kan bij HCGR geheel vrijblijvend met 3 keer gratis proeftrainingen meedoen. Je traint mee met leeftijdsgenoten om zo de eerste kneepjes van het hockey onder de knie te krijgen. En vind je het leuk, dan word je lid. Aan de hand van je geboortedatum word je ingedeeld in een hockey groep/ - lijn.

Wat heb je nodig?

Zorg voor gemakkelijke sportkleding en goede sportschoenen, liefst met een goed profiel, want er wordt getraind/gespeeld op kunstgras (maar geen voetbalschoenen met noppen).

Voor het volgen van proeftrainingen heeft de club een stick voor je te leen. Die hoef je dus nog niet direct aan te schaffen.

Omdat veiligheid een belangrijk punt is in de hockeysport, is vanaf 6 jaar een bitje verplicht!. Bitjes zijn ook te koop bij de betere sportwinkels en bij de bar in ons clubhuis.

Indeling hockeylijn

Leeftijdscategorie

Hockeylijn

Je bent 4 jaar op 30 september 2020

Benjamins (geen bitje)

Je bent 6 jaar op 30 september 2020

F-jeugd

Je bent 8 en 9 jaar op 30 september 2020

E-jeugd

Je bent 10 en 11 jaar op 30 september 2020

D-jeugd

Je bent 12 en 13 jaar op 30 september 2020

C-jeugd

Je bent 14 en 15 jaar op 30 september 2020

B-jeugd

Je bent 16 en 17 jaar op 30 september 2020

A-jeugd

18 jaar en ouder

Senioren


Aanmelden jeugd doe je door te klikken op deze link

Aanmelden senioren doe je door te klikken op deze link