Invallen / competitie spelen met een trainingslidmaatschap

Nieuws afbeeldingBeste leden, 


Voor wat betreft het regulier invallen bij andere teams van onze leden met een HCGR competitie lidmaatschap gelden er KNHB regels, zie https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/speelgerechtigheid-veldhockey

We willen graag ook benadrukken dat KNHB competitie spelen met een HCGR trainingslidmaatschap (of zelfs geen lid) in zijn geheel niet is toegestaan. 

HCGR zal iedereen die een HCGR trainingslidmaatschap heeft waarvan wij vernemen dat er competitie gespeeld wordt (bijvoorbeeld bij 1x invallen met alle goede bedoelingen) direct bij de KNHB aanmelden als competitie spelend lid voor het gehele lopende seizoen. Het HCGR trainingslidmaatschap wijzigt daarmee ook automatisch naar een competitie spelend lidmaatschap (incl wijziging contributie).  

Eventuele KNHB boetes die door HCGR worden ontvangen in verband met het opstellen van een niet speelgerechtigde speler is de verantwoordelijkheid van de niet speelgerechtigde speler en coach. Beiden zijn verantwoordelijk voor het voldoen van die boete aan de KNHB.

Intern bij HCGR hebben we ook de afspraak : als je invallers vraagt dan benader je spelers nooit rechtstreeks maar altijd via de coach van het andere team. 

HCGR bestuur


App | 23 September