Inschrijvingsformulier


Inschrijvingsformulier


Wat leuk dat je dit inschrijfformulier gaat invullen. Doe dit altijd via een laptop of desktop computer en niet via een ander device. We hopen dat dit de eerste stap is in een hele leuke tijd bij Hockeyclub Gilze-Rijen.

Naast je naam en adresgegevens horen we ook graag van je of je (of je ouders) iets voor de club kunt betekenen als vrijwilliger. Een hockeyvereniging draait nu eenmaal op vrijwilligers, dus laat ons maar weten waar je goed in bent of wat je leuk vindt om te doen. Er is op een hockeyclub heel veel vrijwilligerswerk te doen. We hebben hele grote taken, maar ook kleinere taken. 

Na de digitale inschrijving ontvang je een bevestiging van de inschrijving op je ingevulde email-adres. Om definitief lid te willen worden, dien je dit formulier te ondertekenen en een scan hiervan te mailen naar [email protected] 

Nadat je lid bent geworden, ontvang je natuurlijk contributiefacturen. 

De contributie voor de:

- F-jeugd is 125,= euro per jaar.

- A t/m E -jeugd is 175,= per jaar.

- Trainingsleden junioren betalen 105,= euro per jaar.

- Senioren betalen 240,= euro

- Trainingsleden senioren betalen 150,= euro per jaar.

 

Je bent altijd lid voor een heel seizoen maar de contributie wordt afgeschreven in 2 termijnen (medio september en januari).

Deelname aan de zaalhockey competitie wordt apart in rekening gebracht.

 

Nieuwe leden betalen eenmalig 10,= euro inschrijfgeld.

Indien een nieuw lid zich inschrijft na 1 januari wordt de contributie naar verhouding van het nog resterende seizoen in rekening gebracht + het aandeel dat aan de KNHB moet worden afgedragen.


Natuurlijk moeten we je ook nog even wijzen op onze privacy policy. We gaan natuurlijk zorgvuldig met je gegevens om en hoe we dat doen lees je in deze privacy policy. Onderaan het formulier vragen we je om aan te geven dat je akkoord bent.


We wensen je een heel plezierig hockeyseizoen!