Hockey senioren


Bij Hockeyclub Gilze-Rijen is er seniorenhockey voor alle leeftijden en op alle niveaus. Een hockey-zondag op HCGR staat in het teken van sportiviteit en gezelligheid. Een gezellige clubcultuur maakt van onze club een gemoedelijke Brabantse vereniging waar iedereen welkom is en veel mensen elkaar kennen. 

 

Momenteel biedt onze club geen trimhockey aan. Dames Donderdag Avond is een team dat deelneemt aan de reguliere bondscompetitie. Zij spelen iedere donderdag wedstrijden tegen soortgelijke damesteams. Bij de heren wordt er met een team deelgenomen aan de veteranen competitie. Zij spelen iedere zondag een wedstrijd en trainen op donderdagavond. 


Daarnaast hebben wij reguliere teams in verschillende niveau's. Ons dames 1 en heren 1 spelen beide de landelijke (Bonds)competitie. Daarnaast zijn er ook teams die meedoen aan de regulieren districten-competitie. Voor de meiden die oud genoeg zijn voor de dames maar toch nog met leeftijdsgenoten willen hockeyen, bieden wij ook een Dames Jong team (-25 jaar) aan.  

 

Of je nu een beginnend senioren-hockeyer bent of een doorgewinterde veteraan, wij heten je graag welkom bij HCGR! Wil je zo snel mogelijk ervaren hoe het is om bij ons te spelen? Kom dan gewoon eens langs op een van de vele gezellige hockey-zondagen en maak kennis met onze club. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar het bestuurslid Hockey via [email protected]