Welkom bij de club

Beste {member_firstname},

Van harte welkom bij Hockey Club Gilze-Rijen! Je staat ingeschreven en bent ingedeeld in {member_team}

Je bent definitief lid als je (een pdf-scan van) het getekende inschrijfformulier (via de website) digitaal stuurt naar [email protected]  Mocht je dit nog niet gedaan hebben, verzoek ik je dit alsnog te doen.

Op de website van HCGR (www.hcgr.nl) vind je alle relevante informatie over en rond de club, waaronder informatie over trainingen, wedstrijden, verslagen, en overige activiteiten. 

Zonder spelleiders, wedstrijdtafel, bardienst, rijders naar uitwedstrijden etc. zijn er geen wedstrijden mogelijk. Dankzij de inzet van vele leden en ouders is HCGR een actieve en gezellige hockeyclub. Wij verwachten dan ook dat leden en ouders van jeugdleden meehelpen bij een aantal activiteiten op de club zoals de bardienst en rijden bij uitwedstrijden. De planning van deze diensten vind je terug in de clubapp. 

Onze Clubapp kun je downloaden via de Google Play store of in App Store. Download de Lisa Hockey app,  zoek HCGR en log in met je persoonlijke inloggegevens. Alle planningen (competitie, bardienst, fluiten etc) vind je hierin terug, dus installeer deze app zo spoedig mogelijk. Stel pushberichten in zodat je geïnformeerd wordt wanneer trainingen/wedstrijden niet doorgaan door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of andere oorzaken.

Inloggen via de app?

• Download "LISA Hockey" in de App Store of Google Play Store.• Selecteer 'Hockeyclub Gilze Rijen • Kies > Ik > Account (linksboven) > Instellingen

• Kies > Bewerk > telefoonnummers en e-mailadres controleren, wijzigen of toevoegen.

• Kies > Wachtwoord wijzigen > om je wachtwoord te wijzigen.

Welkomstcadeau:

Het hockey tenue is te koop bij Intersport in Oosterhout (Kerkstraat 14). Nieuwe (spelende) leden krijgen als welkomstcadeau bij Intersport Oosterhout een eenmalig bestedingstegoed van 25 euro. De waardebon krijg je per post thuisgestuurd.

Belangrijk om te weten:

Zijn er familieleden die ook lid zijn en op hetzelfde adres wonen? Dan zie je deze 'huisgenoten' altijd standaard na inloggen op de website. Maar, de persoonlijke gegevens zijn alleen te bewerken via de eigen inlogcode.

Aanpassen van mail- en adresgegevens kan alleen door een mail te sturen naar [email protected]

We wensen je een heel plezierig hockeyseizoen!

Mochten er nog vragen zijn, neem dan even contact op via [email protected]

Sportieve groet 

Joyce Theeuwes

Ledenadministratie