lustrum

Nieuws afbeelding

Dit jaar bestaat Hockeyclub Gilze-Rijen 40 jaar en dat moet gevierd worden! Daarom nodigen wij jullie uit voor dit feestelijke weekend.

Op vrijdag 21 juni zal er 's avonds een gezellig hockeytoernooi zijn voor leden vanaf de A-jeugd en niet-leden vanaf 17 jaar en ouder, met aansluitend een knallend hockeyfeest! Inschrijven kan per team van minimaal 8 tot maximaal 12 personen. De kosten voor deelname aan dit toernooi zijn € 8,- per persoon. Hiervoor krijg je de deelname aan het toernooi, een spetterend hockeyfeest en friet met een snack. Aanmelden (voor 13 juni) kan via; [email protected]

Zaterdag 22 juni worden er activiteiten georganiseerd voor de jeugd. De ochtend zal worden afgetrapt met een spelletjesochtend voor de D/E/F jeugd. In de middag is er een clinic voor de C/B jeugd. 
Aan het eind van de middag, rond 15:00, volgt er een wedstrijd van HCGR senioren versus oud-internationals, met aansluitend, rond 18:00, een live optreden van de Bounties! Toegang is de hele dag gratis! 

Zondag 23 juni sluiten we af met het familietoernooi, een gezelligheidstoernooi voor jong en oud, gevolgd door een BBQ. Aanmelden voor het toernooi (voor 13 juni) kan via; familietoernooi@hcgr

Wij hopen jullie dit weekend te kunnen verwelkomen en samen het 40 jarige bestaan van de hockeyclub te kunnen vieren!


Algemeen | 18 Mei
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws