Vacature Trainer/coach Heren 1

Nieuws afbeeldingHockeyclub Gilze-Rijen (HCGR) heeft een vacature voor een trainer/coach Heren 1. HCGR is een familiehockeyclub met ruim 450 leden. Heren 1 was bij de start van het seizoen 2017-2018 een volledig nieuw en relatief jong team. De leeftijd van de spelers varieert van 16 tot 25 jaar. Het is een enthousiaste en ambitieuze groep, die na een jaar hard werken het komende seizoen boven in de 4e klasse een belangrijke rol wil spelen. HCGR zoekt een trainer/coach die die ambitie wil en kan helpen waarmaken!

 

Wie zoeken we?
Een trainer/coach met oog voor ‘eenheid in diversiteit’. Die de juiste papieren (KNHB HT-3 of vergelijkbaar) en liefst ervaring heeft. Die de technische en tactische kennis – én de vaardigheden - in huis heeft om individuele spelers te trainen, te laten excelleren, en van de groep een team kan maken. En die een natuurlijke balans vindt in boven en tussen het team staan en het team en de hockeyers inspireert om persoonlijke en teamambities waar te maken.

 

Wat vind je bij ons?

Bij HCGR vind je een niet alleen een mooie hockeyclub met goede faciliteiten, maar ook een toffe thuisbasis vol ambiance.

 

Ben jij onze nieuwe hockey-pro?

Voel jij wel iets bij het plaatje dat we hierboven hebben geschetst? Stuur dan vóór 1 juni 2018 een mail naar Matthijs Glazenburg (TC senioren) via [email protected] met in de onderwerpregel ‘vacature trainer/coach Heren 1’. Via hetzelfde mailadres kun je ook meer informatie krijgen. We horen graag van je!

 


Algemeen | 8 Maart