Familiedag

Nieuws afbeelding

Zin in een gezellige dag met familie, vrienden en bekenden? Goed nieuws! Dit jaar organiseert HCGR weer de traditionele Familiedag op zondag 23 juni aanstaande. 

De familiedag is een hockeytoernooi voor iedereen. Wij nodigen al onze leden van groot tot klein uit om samen met een teamgenoot, je zus, broer, zoon of dochter, vader, moeder, neef, nicht, buurvrouw, opa of oma een team te vormen van minimaal 8 en maximaal 12 personen. Kun jij geen team vormen? Geen probleem! Dan vinden wij wel een plaatsje in een ander team. 

Deelnemers hoeven geen hockeyervaring te hebben om mee te kunnen doen aan dit toernooi. De spelregels zijn aangepast zodat het voor iedereen op elk niveau leuk en gezellig is. 

Traditiegetrouw eindigen wij het toernooi met een groots opgezette barbecue voor alle deelnemers, maar ook voor andere familieleden en supporters - maakt het feest compleet! 

Wil jij erbij zijn? Noteer dan gelijk deze datum in jouw agenda. Meer informatie over deze familiedag volgt snel. 

Met sportieve groet, 
De familiedag commissie. 


Algemeen | 22 April
 

Reacties

img

Harold Schuurman

22-4-2019 @ 20:32:07 |Enig idee al van aanvangstijdstip en eventuele kosten ? Kan ik alvast een team gaan rekruteren met deze info, thx.

Reageer op het nieuws