HERINNERING: kleding bestellen opening clubhuis

Nieuws afbeelding


Beste leden, 

Zondag 10 maart aanstaande vindt de opening van het nieuwe clubhuis plaats. Zoals jullie hebben vernomen, zullen de nieuwe shirtjes en eventueel bestelde kleding dan persoonlijk worden uitgereikt. Ieder lid krijgt een gratis shirt van de club. Andere kleding, zoals een rok, broek of trainingspak, is geheel naar eigen keus te bestellen via het bestelformulier. 

Kleding passen kan bij Moos, Hoofdstraat 7B in Rijen, tot en met zaterdag 23 februari aanstaande. De bestelformulieren kunnen worden ingeleverd bij [email protected] tot 26 februari. Alle leden die vóór 26 februari 2019 bestellen, ontvangen 20% korting op alle clubkleding. In de bijlage zit een bestelformulier met daarbij de prijzen van de artikelen. Gelieve dit formulier in te vullen per lid met de juiste naam omdat de kleding op 10 maart persoonlijk wordt uitgereikt. Afrekenen van bestelde artikelen kan dan ook op de hockeyclub op 10 maart in contant en per pin. Graag ook de doorgegeven maat van het shirtje meenemen in het bestelformulier omdat we dan persoonlijke bestelling in zijn geheel kunnen klaarleggen. 

Maat vergeten? Geen probleem. De doorgegeven maten van de pasdagen zijn op te vragen bij Moos in de winkel. Kom jij de nieuwe kleding passen bij Moos en ben jij lid van Hockeyclub Gilze-Rijen? Dan ontvang je een kortingsbon van 10% voor Moos. Dat is dus 20% korting bij Intersport Oosterhout én 10% korting bij Moos op sierraden en andere artikelen uit de winkel! Mocht je niks willen bestellen, verstuur het bestelformulier met alleen jouw maat shirt. Dan kan jij op 10 maart in ieder geval jouw shirt ophalen in Rijen. Mocht je 10 maart niet aanwezig kunnen zijn of geen bestellijst hebben gestuurd, is de kleding af te halen bij Intersport Oosterhout. 

Tot zondag 10 maart! 
Het bestuur van Hockeyclub Gilze-Rijen


Algemeen | 19 Februari  | Bijlage
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws