Opening, huldiging en nieuwjaarsreceptie

Nieuws afbeelding


Beste leden, ouders, coaches, trainers en sponsors, 

Zoals jullie wellicht via verschillende kanalen hebben vernomen, vindt op zondag 10 maart aanstaande de opening van het nieuwe clubhuis plaats. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het nieuwe clubhuis door verschillende vrijwilligers en bestuursleden. Om het extra feestelijk te maken, huldigen we de kampioenen van de veld- en zaalcompetitie en houden wij alsnog een nieuwjaarsreceptie. Tijdens de opening worden de nieuwe shirtjes persoonlijk uitgereikt door Intersport Oosterhout op ons clubhuis in Rijen. Natuurlijk hebben wij ook aan het speelplezier voor de allerkleinste gedacht en zal er een springkussen aanwezig zijn. Daarnaast is er ook voldoende te snoepen en te drinken. 

Wil jij de eerste wedstrijd in het geheel nieuwe tenue lopen? Of een paar nieuwe sokken, een broek of een rokje? Of willen jullie als team in het nieuwe trainingspak van HCGR lopen? Alle leden die vóór 26 februari 2019 bestellen, ontvangen 20% korting op alle clubkleding. In de bijlage zit een bestelformulier met daarbij de prijzen van de artikelen. Gelieve dit formulier in te vullen per lid met de juiste naam, samengevoegd per team omdat de kleding op 10 maart persoonlijk wordt uitgereikt. Afrekenen van bestelde artikelen kan dan ook op de hockeyclub op 10 maart in contant en per pin. Graag ook de doorgegeven maat van het shirtje meenemen in het bestelformulier omdat we dan persoonlijke bestelling in zijn geheel kunnen klaarleggen. Maat vergeten? Geen probleem. De doorgegeven maten van de pasdagen zijn op te vragen bij Moos in de winkel. Bestelformulieren moeten worden gestuurd naar het volgende mailadres: [email protected]. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op zondag 10 maart óf bestel je niks, dan is de kleding op te halen in Oosterhout. 

De kleding kan je passen bij Moos Rijen, vanaf dinsdag 29 januari, op adres: Hoofdstraat 7B in Rijen. Dat kan op de volgende openingstijden:
Maandag: gesloten 
Dinsdag: 10:00 - 17:30 
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 20:00 
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten

Kom jij de nieuwe kleding passen bij Moos en ben jij lid van Hockeyclub Gilze-Rijen? Dan ontvang je een kortingsbon van 10% voor Moos. Dat is dus 20% korting bij Intersport Oosterhout én 10% korting bij Moos op sierraden en andere artikelen uit de winkel! 

Tot zondag 10 maart aanstaande en bij Moos! 
Het bestuur


Algemeen | 24 Januari  | Bijlage
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws