Money, money, money

Nieuws afbeelding

Het begin van het seizoen staat voor een (groot) deel in het teken van de fondsenwerving.

Gelijktijdig lopen er een heleboel acties waarmee we als club extra inkomsten kunnen genereren. De laatste actie is de Rabobank Clubkas Campagne.

Vanaf morgen (2 oktober) ontvangen de leden van de Rabobank Tilburg en omstreken een persoonlijke uitnodiging met unieke stemcode via de mail of post, waarmee ze via de website van de Rabobank hun stemmen kunt uitbrengen.

Met deze stemmen kunnen ze laten weten welke clubs ze een warm hart toedragen. Je kunt uiteraard óók stemmen op de hockeyclub. De extra inkomsten die we uit deze actie van de Rabobank gaan krijgen, zullen we gebruiken om ons clubhuis wat gezelliger te maken. Een stem op ons is dus een stem op jezelf.

Helaas mogen niet alle rekeninghouders stemmen. Je moet echt lid zijn van de Rabobank. Ben je zelf geen lid, maar zijn je buren, familieleden, vrienden of kennissen lid van de Rabobank, vraag ze dan om hun stem op Hockeyclub Gilze-Rijen uit te brengen. Niet vergeten want elke stem is geld waard!

Naast de Rabobank clubkas campagne loopt natuurlijk ook de zetjesactie nog. Uiteraard leveren de boodschappen bij de Albert Heijn zetjes op, maar bij de Gall&Gall en de Etos krijg je zelfs een superzetje (=100 zetjes) bij besteding van 15 euro. Dan gaat het dus helemaal snel. Je superzetjes lever je in bij de balie van de AH en dan vertel je er even bij dat ze voor de hockeyclub zijn. De gewone zetjes mogen in onze ‘spaarpot’. Ook hier geldt: ieder zetje is geld waard!

Ook de grote clubactie loopt nog. Wanneer je je lotenboekje gevuld hebt en echt niemand meer weet waaraan je een lootje kunt verkopen, dan kun je het inleveren achter de bar van het clubhuis. Je krijgt dan een supercoole zaklamp van ons cadeau! De beste verkopers krijgen ook nog eens prachtige prijzen en het beste team mag lekker een keer naar de McDonalds! Ieder extra lootje is ook hier veel geld waard.

Allemaal acties dus die je weinig moeite kosten, maar de club heel veel opleveren. Allemaal heel goed je best doen dus.

Wij zijn jullie alvast heel erg dankbaar!

 


Algemeen | 1 Oktober