Aanvang trainingen

Nieuws afbeelding

Beste (trainings-)leden,

De zaalhockey competitie loopt ten einde en carnaval komt eraan : het is bijna tijd om weer te gaan trainen op het veld.

Maandag 2 maart 2020 starten de veldtrainingen zoals jullie gewend waren voor de winterstop (sommige teams zijn in onderling overleg al zelfs gestart). Dit geldt voor alle (trainings-)leden (ABCDEF lijn, Benjamins, Senioren en de keeperstraining)

De trainingen vanaf 2 maart a.s. zien jullie ook in Lisa vermeld staan bij je team.

 

Op 7 maart spelen de ABCD teams een oefenwedstrijd (zie Lisa) en op 14 maart start de competitie voor de jeugd. De competitie indeling zal rond 15 februari (+/- 5 werkdagen) door de KNHB gepubliceerd worden en dan ook snel zichtbaar worden in de hockey.nl & Lisa app.

Zaterdag 13 juni is het laatste (jeugd) competitieweekend en op zaterdag 20 juni vindt de mini slotdag plaats voor de Jongste Jeugd (E / F jeugd).

De volledige speeldagenkalender voor Zuid-Nederland (ZN) voor senioren & (jongste) jeugd is te vinden op https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/speeldagenkalenders

 

Als je wilt kan je met je team (op eigen initiatief) het seizoen extra leuk afsluiten door deel te nemen aan een (eind)toernooi. Het aanbod van toernooien is zichtbaar in de Lisa app door op het Home scherm te kiezen voor :

  • meer (...)
  • Toernooien
  • Kies de juiste categorie

Mochten er vragen zijn laat het ons weten.

TC HCGR

[email protected]

[email protected]

[email protected]


App | 11 Februari