Inschrijving familietoernooi geopend!

Nieuws afbeelding


Het Familietoernooi is weer terug!

Na 2 jaar van afwezigheid mogen we eindelijk weer het traditionele familietoernooi organiseren.

Op zondag 19 juni 2022 is het zover!

Op deze dag spelen teams van familie, vrienden, buren en kennissen in alle leeftijden tegen elkaar. We spelen in teams van 8 personen.

Teams die aan vroegere edities hebben meegedaan weten dat dit een supergezellige dag is. De uitgelezen dag om na 2 jaar dat het clubleven stil stond iedereen opnieuw te leren kennen.

Dus vorm met een paar teamgenootjes en aanhang van familie en vrienden een leuk team. Dus ook/vooral spelers uit onze jeugdteams worden aangemoedigd om met familie en vrienden een leuk team te vormen! Niet iedereen hoeft persé (heel goed) te kunnen hockeyen!

De dag zal starten rond een uur of 10 in de ochtend. Tussendoor verzorgen wij een uitgebreide lunch en we sluiten de dag af met een goede BBQ waarvoor we een bijdrage van slechts EUR 8,50 pp vragen. Het definitieve programma volgt binnenkort.

Om je in te schrijven vragen we de team-captain om het inschrijfformulier in te vullen. Je vindt dit formulier op onderstaande link. De inschrijving sluit maandag 13 juni, dus schrijf je snel in.

Inschrijfformulier Familietoernooi

Mocht je vragen hebben. Mail ze dan even naar [email protected]App | 23 Mei