Meld je nu aan voor het Miniweekend 2022!

Nieuws afbeelding


Uitnodiging:  

Het is weer zo ver, het leukste evenement van het jaar komt er weer aan! 

Dit jaar gaat HCGR het hele weekend met Pluk op avontuur door de jungle! 

 

Gelukkig kunnen we dit jaar weer een miniweekend organiseren zoals het altijd is geweest. Dit betekent dus de start op de vrijdagavond, een overnachting en de zaterdag tot in de middag.  

Deze dagen zijn voor de D, E en F jeugd en start op vrijdagavond 24 juni tot en met zaterdag 25 juni op hockeyclub Gilze-Rijen.  

 

Vrijdag 24 juni heb je vanaf 15:00 de tijd om je tent op te zetten op het kleine grasveldje van VV Rijen. Je wordt vervolgens op vrijdagavond om 19:00 verwacht voor de start van het weekend. De avond begint met een gezamenlijke opening en een avondspel. Vervolgens ga je lekker slapen op de hockeyclub samen met al je hockeyvriendjes en -vriendinnetjes. De zaterdag zal in het teken staan van hockey, spelletjes, samenwerken en opdrachten. 

 

Op zaterdagmiddag vanaf 16:00 zijn je papa en mama welkom om jou weer op te halen. 

 

 

WIL JE GRAAG MET ONS EN PLUK OP AVONTUUR? Meld je dan snel aan 

 
Hoe melden papa en mama je aan? 

 

In de Lisa app kan je kind aangemeld worden. Onder de knop "meer” staat het kopje evenementen, daarin staat de minidag. Je betaalt hier meteen het inschrijfbedrag van €10,00. Wanneer het bedrag betaald is, is uw zoon/dochter ingeschreven. Ouders ontvangen dan binnen één week het aanmeldformulier waarin, persoonlijke informatie wordt opgevraagd. Deze ontvangen wij graag retour, zodat wij goed voorbereid zijn op deze dag. 

 

Graag aanmelden voor 10-06-2022. Hierbij meegegeven dat in deze tijden de corona richtlijnen van het RIVM ook op deze dag gehandhaafd worden. Bij Corona klachten de dagen rondom het evenement moeten wij u helaas vragen het kind af te melden voor deze dag. Daarbij is er geen aanspraak op restitutie mogelijk, gezien de kosten die al gemaakt zijn. 

 

NB: wanneer je inloggegevens kwijt bent, stuur [email protected] een email om dit op te lossen. Bij andere vragen stuur dan een mail naar secretaris@hcgr.nl. 

 

Wij zien jullie graag op 24 juni en 25 juni!  

 

Ahoi, 

 

Organisatie miniweekend   

 


App | 4 Mei