Let op! We gaan bijna weer van start!

Nieuws afbeelding

Het is bijna zover, het eerste competitie weekend komt steeds dichterbij. Er wordt weer hard getraind en als club kunnen we bijna niet wachten tot de weekenden weer gevuld zijn met hockey. 

Om dit alles weer in goede banen te leiden, zijn er natuurlijk scheidsrechters nodig. Vandaar ook dit bericht. Vanaf nu zullen de wedstrijden weer ingepland worden, dus een goed moment om weer even een paar dingen opnieuw te herhalen. 

De scheidsrechtersplanner is druk bezig met het inplannen van de wedstrijden, dus houdt je mail in de gaten en zet je fluitbeurt meteen in je agenda! 
Ben je ingepland? Zorg dan dat je minimaal 15 minuten voor de aanvang van je wedstrijd aanwezig bent op de club. 
In het clubhuis zijn fluitjes aanwezig en kun je een scheidsrechtersjas ophalen. 

Kun je niet op de ingeplande datum? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor vervanging! Kom je niet opdagen? Dan zitten hier consequenties aan vast, met een uiteindelijke schorsing. Vervelend voor jou, maar ook zeker voor je team, dus zorg dat je het goed regelt! 

Goed om te weten. Ruil je met iemand, of geef je je fluitbeurt over? Dan krijg je pas een fluitbeurt achter je naam, wanneer je daadwerkelijk een wedstrijd hebt gefloten. Het kan daardoor voorkomen, dat je vrij snel opnieuw ingepland wordt wanneer iemand jouw oude fluitbeurt heeft overgenomen en er nog geen nieuwe voor je in het systeem staat. 

Hopelijk kunnen we weer op jullie bouwen, want zonder scheidsrechters geen wedstrijden! 

Alvast ontzettend bedankt voor jullie inzet, en tot snel! 


App | 1 Maart