Nieuws over coronamaatregelen

Nieuws afbeelding

Gisteren heeft de 2e kamer gedebatteerd over de corona maatregelen en specifiek voor buitensport-verenigingen is daar goed nieuws uit naar voren gekomen. Om buiten te blijven sporten, te coachen, training te geven of te supporten is er géén Corona toegangsbewijs nodig. Dus geen QR code om buiten te kunnen sporten! We vragen de supporters natuurlijk wel om 1,5 meter afstand te houden.

Toch veranderen er voor ons wel een aantal zaken, waar we jullie van op de hoogte willen brengen.

Zodra iemand van 18 jaar of ouder naar binnen wil, dus naar de kleedkamer, het toilet of de bar, moet een geldige QR code en legitimatie getoond worden. Ook op het terras is vanaf dit weekend een geldige QR-code verplicht!

Concreet betekent dit voor de hockeyclub dat we alle toegangsdeuren tot de accommodatie gesloten houden, behalve de terrasdeur naar de bar. Via die ingang zijn dan de kleedkamers, de toiletten, de bar en het clubhuis te bereiken. Bij de toegang tot het terras zullen we iedereen al op het corona toegangsbewijs controleren.

Op deze manier gaan we er voor zorgen dat iedereen weer met heel veel plezier kan blijven sporten. Met vragen kun je terecht op [email protected]

Met sportieve groet,

Bestuur Hockeyclub Gilze-Rijen

 


App | 4 November