Hockeyplaatjes sparen en silvercup

Nieuws afbeelding

Hockeyplaatjes sparen!

Het zit er nu echt aan te komen. In samenwerking met de Jumbo Hapers in Rijen gaan we, begin volgend jaar, hockeyplaatjes sparen. Wat houdt dit in? Van ieder lid wordt een foto gemaakt en alle foto’s van alle leden kun je gaan sparen bij de Jumbo in Rijen. Ieder lid krijgt z’n eigen boek waar je de plaatjes per team in kan plakken. Aan het einde van de actie heb je dus een prachtige herinnering aan de hockeyclub en aan je eigen team!

De eerste 2 competitieweekenden na de herfstvakantie willen we alvast de foto’s gaan maken. Zodra bekend is wanneer de wedstrijden gespeeld worden, maken we de indeling welk team wanneer op de foto mag. Die indeling laten we je natuurlijk nog even weten.

Uiteraard moet je de hockeyclub toestemming geven dat jouw foto gebruikt mag worden voor dit leuke boek. Binnenkort krijg je (digitaal) de mogelijkheid om hier toestemming voor te geven.

Vertel dit alvast aan de papa’s & mama’s, opa’s & oma’s, ooms & tantes, vriendjes & vriendinnetjes. Zorg ervoor dat iedereen voor jou de te gekke hockeyplaatje gaat sparen bij Jumbo Hapers in Rijen.

Meer informatie over de spaaractie volgt heeeel snel!!!

Wanneer je al vragen over de hockeyplaatjes actie hebt, mail die dan even naar [email protected]

En dan nog even iets heel anders:

Silvercup:

Heren 1 is al weer doorgedrongen tot de 3e ronde van de Silver-cup (de bekercompetitie voor hockeyclubs). Aanstaande vrijdag speelt Heren 1 thuis tegen Nuenen. Deze tegenstander speelt normaal gesproken 2 klassen hoger dan HCGR, dus heren 1`kan vrijdagavond al onze steun gebruiken. Heb je dus zin om een leuke pot hockey te komen kijken en de heren aan te moedigen, kom dan naar de club!

We zien jullie snel!


App | 30 Oktober