Het hockeyseizoen gaat weer van start!

Nieuws afbeelding

Een dag waar we lang op gewacht hebben, maar seizoen 2021-2022 gaat bijna van start. Wij kunnen niet wachten om weer heerlijk te gaan hockeyen, en iedereen weer te ontvangen op HCGR! Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in! 

Aangezien we weer gaan beginnen graag aandacht voor het volgende: 

- COVID-maatregelen
Hoewel het de goede kant op gaat, zijn we nog steeds gebonden aan de geldende regels, zoals de 1.5 meter. Hieronder een klein overzicht. 

1. Alle overheidsmaatregelen dienen in acht genomen te worden.
2. Houdt 1.5 meter afstand! Dit geldt voor iedereen boven de 18, behalve tijdens het sporten. 
3. Publiek is weer toegestaan en kan op 1.5 meter de wedstrijden bekijken. Wel vragen we jullie om je te registeren via de QR-codes in het clubhuis. 
4. Kleedkamers en douches mogen gebruikt worden in achtneming van de 1.5 meter regel. 
5. Speel je uit? Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerder huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseren wij personen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen. 

- Fluiten
Er mogen weer wedstrijden gespeeld worden. Dit betekend dat je ook weer ingedeeld wordt om te fluiten. Check dus je mail. 
De regel geldt nog steeds: kun je niet? Dan regel je zelf vervanging! 
Vanaf heden zijn er ook scheidsrechtersjasjes beschikbaar in het clubhuis, vergeet deze dus niet aan te doen voor je fluitbeurt! 

- Trainingen in de vakantie
Het trainingsschema is alweer bekend, deze vind je in LISA. Ook wordt er alweer getraind vanaf 23 augustus. Echter valt de zomervakantie in het zuiden dit jaar laat, waardoor we alweer beginnen met trainen in week 5 van de zomervakantie. Of er deze week en volgende week getraind wordt, wordt bepaald door de trainer in samenspraak met de coaches. 

Dan rest ons nog om jullie heel veel hockey plezier te wensen dit seizoen! 


App | 19 Augustus