Teamsamenstelling seizoen 2021-2022

Nieuws afbeelding


Goedendag,

In de Lisa app zijn de teams 2021-2022 zichtbaar. De samenstelling van de teams vindt plaats volgens het selectiebeleid zoals dat in de maand mei 2021 gepubliceerd is.

Voor eventueel meer info over de teamsamenstellingen verwijzen je graag naar de TC inloopavond op dinsdag 22 juni. Aanmelding hiervoor is vereist uiterlijk zondag 20 juni 19.00 uur. Zie voor meer informatie het bericht hierover in de Lisa agenda (club - agenda), datum 22 juni.

Het kan zijn dat je wellicht jezelf niet in een team ziet staan. Geen zorgen, we zijn je niet vergeten echter hebben we nog niet de mogelijkheid gehad om alle administratieve handelingen tijdig te kunnen verrichten (denk oa aan nieuwe leden & samengestelde teams).

Dit betreft het mixed team Heren Veteranen HCGR/Zevenbergen en bij de teams dames 3, M6E1 en MD2 zal er nog minimaal 1 speler bijgeplaatst worden. Dit lukt op dit moment om administratieve redenen niet.

Bij een enkel team zijn er te weinig spelers (bijvoorbeeld 12) om goed voor de dag te komen het gehele seizoen. We gaan hier werken met een invalschema uit andere teams (oa JB1)

Na bekendmaking van de teamsamenstellingen gaan we de coaches benaderen. De coaches worden in de loop van de komende dagen / weken bekend gemaakt in de Lisa app.

Na deze bekendmakingen gaan we met de trainers in overleg om het trainingsschema 2021-2022 vorm te geven. Zodra dit schema bekend is (dit is altijd een puzzel) publiceren we het trainingsschema.

Komende week is het de laatste HCGR trainingsweek en vwb seizoen 2021-2022 starten de trainingen in de week van maandag 23 augustus, tenzij anders afgesproken binnen je (nieuwe) team.

LISA APP KOMENDE WEEK (21-06-21 / 27-06-21)

Extra bericht voor de spelers, trainers, coaches ivm huidig seizoen 2020-2021 :

In de Lisa app is seizoen 2021-2022 nu actief. Dat betekent dat de teams en het trainingsschema van seizoen 2020-2021 niet meer zichtbaar zijn. Aan/afmelden in de Lisa app voor de komende laatste trainingsweek van je huidige 2020-2021 team is dus niet meer mogelijk als ook voor eventueel de competitiedag op 26-06 voor de teams die het betreft. Gebruik svp hiervoor de whatsapp teamgroepsapp die elk team ongetwijfeld heeft. Voor diegenen die zaterdag 26 juni nog een competitiewedstrijd hebben : de juiste informatie vwb aanvangstijden, locatie, tegenstander etc zijn nu niet meer zichtbaar. We werken aan een oplossing zodat jullie tijdig de juiste informatie ontvangen incl informatie over het DWF formulier.


TOT SLOT

Aan iedereen willen we vragen om regelmatig de Lisa app te raadplegen. Wij krijgen regelmatig vragen  over onderwerpen die reeds gepubliceerd zijn (club - nieuws) of die in de Lisa agenda staan (club - agenda).

Graag willen we ook nog de HCGR marktplaats onder de aandacht brengen  : https://www.hcgr.nl/site/default.asp?option=51&nieuws=1165  Een mooie tool om je hockeyspullen een 2e leven te geven aan andere HCGR-ers.

Vragen over de HCGR organisatie ? Zie : https://www.hcgr.nl/site/Default.asp?option=850&menu=5


Het seizoen nadert zijn einde, het was een seizoen om snel te vergeten. De vooruitzichten zijn goed, seizoen 2021-2022 kunnen we weer knallen.


HCGR TC


App | 19 Juni