De Jeugd gaat weer competitie spelen!

Nieuws afbeelding

Vanuit Den Haag is er groen licht gekomen voor regionale wedstrijden tussen jeugd teams. De KNHB heeft dit meteen aangepakt om een mini competitie voor de jeugd op te starten. De speeldata zijn 12, 19 en 26 juni. De wedstrijden vinden jullie terug in de LISA-app. Alleen de ABC-jeugd zal deelnemen aan deze minicompetitie ivm minidag voor de D en de jongstejeugd op 26 juni. De KNHB kreeg het helaas niet voor elkaar om de D en jongstejeugd alleen op 12 en 19 juni te laten spelen, of een andere oplossing er voor te vinden. Maar we gaan er 26 juni een fantastische dag van maken! 

Aangezien we dus weer heerlijk van start mogen wel graag nog even aandacht voor het volgende: 

- Toeschouwers zijn helaas nog steeds niet toegestaan. Wel zijn de kantine en het terras open voor een hapje en een drankje. 

- De wedstrijden zullen ook weer begeleid moeten worden door scheidsrechters. Houd dus goed je LISA-app en je mail in de gaten, zodat je weet wanneer je bent ingepland! 

- De kleedkamers zijn ook weer geopend voor omkleden en douchen. Let op! De twee herenkleedkamers zijn gesloten ivm legionella. De heren/jongens kunnen gebruik maken van de dameskleedkamers.

- Alle regels omtrent de anderhalve meter zijn nog steeds van kracht. 

- Neem nog steeds je eigen drinken mee! 

Wij kunnen niet wachten jullie weer te verwelkomen op onze mooie terras! 

Veel hockey plezier! 

Met sportieve groet, 

Bestuur HCGR


App | 7 Juni