Meld je nu aan voor de Mario Party!

Nieuws afbeelding


Het is weer zo ver, het leukste evenement van het jaar komt er weer aan! 

Dit jaar gaat HCGR de hele dag op avontuur met Mario. 

 

Helaas was het vorig jaar niet mogelijk om het door te laten gaan wegens de corona crisis. Dit jaar hebben wij als organisatie het miniweekend veranderd in een minidag.  

Deze dag is voor de D, E en F jeugd en vindt plaats op zaterdag 2juni op hockeyclub Gilze-Rijen.  

 

Je wordt op zaterdag om 10:00 verwacht. De dag begint met een gezamenlijke opening en warming upDe rest van de dag zal in thema staan van spellen, samenwerken en opdrachten. 

 

Aan het eind van de dag vanaf 20:30 zijn je papa en mama welkom om jullie weer op te halen. 

 

 

Vergeet vooral niet mee te nemen: 

Hockeyspullen 

Zaklamp  

Kleren die vies mogen worden 


De organisatie heeft er, in verband met de corona maatregelen, voor gekozen om kinderen zoveel mogelijk in hun teambubbel te houden. Dus motiveer je teamgenootjes om ook deel te nemen, zodat we er een waanzinnige dag van kunnen maken! 

 

WIL JE GRAAG MET MARIO OP AVONTUUR? 

 
Hoe meld ik me aan? 

 

In de Lisa app kun je jezelf aanmelden. Onder de knop "meer” staat het kopje evenementen. Daarin staat de minidagje betaalt hier meteen het inschrijfbedrag van €10,00. Hierna is het kind ingeschreven en ontvang je binnen één week het aanmeldformulier waarin persoonlijke informatie wordt opgevraagd. Deze ontvangen wij graag retour via de mail, mailen kan naar [email protected]. Dit zorgt ervoor dat wij goed voorbereid zijn op deze dag. 

 

Graag aanmelden voor 11-06-2021. Hierbij meegegeven dat in deze tijden de corona richtlijnen van het RIVM ook op deze dag gehandhaafd wordt. Bij Corona klachten de dagen rondom het evenement moeten wij u helaas vragen het kind af te melden voor deze dag. Daarbij is er geen aanspraak op restitutie mogelijk, gezien de kosten die al gemaakt zijn. 

 

NB: wanneer je jouw inloggegevens kwijt bent, stuur dan [email protected] een e-mail om dit op te lossen. 

 

Wij zien jullie graag op 26 juni  

Met vriendelijke groet,  

Mario en zijn vrienden


App | 14 Mei