Doortrainen in de winter

Nieuws afbeelding

Beste leden,

In december zijn veel jeugdteams op eigen initiatief de zaal in gegaan maar sinds maandag 14 december jl. is dat ook niet meer mogelijk en wordt er helemaal geen hockey meer gespeeld. Daar willen we snel verandering in brengen, bewegen is belangrijk in deze tijden van veel binnen zitten.

 

TRAININGEN JEUGD

De regels voor de jeugd laten het toe om te trainen. We gaan dan ook met ingang van maandag 4 januari 2021 de veldtrainingen weer opstarten voor alle jeugdleden. In de Lisa app staat het trainingsschema vermeld. Vooralsnog traint elk jeugdteam 1x per week. We vragen om rekening te houden met onderstaande aandachtspunten.

  • Graag minimaal 24 uur van tevoren je aan-/afwezigheid aangeven in Lisa.
  • De trainers geven tijdig aan als een training eventueel komt te vervallen (weersomstandigheden, opkomst).
  • De eerder gecommuniceerde Covid-19 maatregelen zijn nog steeds van kracht:
    • Clubhuis en kleedkamers zijn gesloten. Toiletbezoek graag thuis voorafgaand aan de training.
    • Alleen 1 ouder van E- en F jeugd, G-team, Benjamins kunnen hun kind naar het sportveld brengen om vervolgens het sportpark weer direct te verlaten. Alle andere jeugdleden worden verzocht om zelfstandig vanaf het hek naar de sportvelden te gaan (en retour).

 

Mochten we half januari 2021 vanuit Den Haag positief nieuws vernemen dan willen we snel doorschakelen naar weer 2x per week trainen. We informeren jullie dan zo spoedig mogelijk.

Niemand weet wat half januari 2021 de boodschap vanuit Den Haag zal zijn maar mocht deze zodanig positief zijn dat op 30-01-21 de KNHB competitiewedstrijden weer gaan starten dan zijn we voornemens om op 23-01-21 een oefenwedstrijddag te organiseren. Dit is dus allemaal onder voorbehoud. Zie voor meer KNHB info hieromtrent : https://www.knhb.nl/nieuws/update-herstart-competities-naar-aanleiding-van-lockdown

Interne HCGR wedstrijden faciliteren we tot nader bericht niet.

 

TRAININGEN SENIOREN

Na inventarisatie bij de senioren coaches / trainers blijkt dat er geen interesse is om de senioren trainingen met inachtneming van de niet leuke en lastige regels op te starten, begrijpelijk. Hopelijk komt daar zo spoedig mogelijk verandering in.

 

Iedereen fijne kerstdagen gewenst en hopelijk op naar een gezond, sportief en vrijer 2021 !

 

TC HCGR


App | 22 December