Uitloop aanleg velden en start trainingen

Nieuws afbeelding


Vanaf vrijdag 28-08 zijn de nieuwe velden bespeelbaar. Dit is iets later dan gepland (en gehoopt). Het wordt wel mooi, dus dat het iets uitloopt vergeten we snel!

 

De trainingen zouden starten in week 34 (vanaf maandag 17 augustus). Dit gaat dus niet lukken en pas in week 35 kunnen we op vrijdag 28-08 starten met trainen bij HCGR.

 

Direct na bekendmaking door de aannemer (gisteren), dat we 17 augustus niet gaan halen, hebben we het initiatief opgepakt om elders te trainen. Dit valt echter niet mee, onder andere omdat veel omliggende hockeyclubs ook gaan starten. Doordeweekse tijden zijn dan ook niet te vinden. Toch hebben we trainingsmogelijkheden gevonden.

 

Op zaterdag 15-08 tussen 10.00 - 14.00 uur op 2 velden (16 trainingen) en zondag 23-08 tussen 09.00 - 17.00 uur op 1 veld (16 trainingen) kunnen we gaan trainen bij Warande te Oosterhout (www.mhcwarande.nl).

 

We maken blokken van 60 minuten trainen en we vragen aan de coaches om te inventariseren of er bij de teams animo voor is. Het is kort dag (as zaterdag is al de 1e trainingsmogelijkheid), dus als jouw coach in de team groepsapp inventariseert, dan help je door zeer snel te reageren. De training per team kan alleen doorgaan als minimaal de helft van het team aanwezig is. Voor wat betreft het verzorgen van de training vragen we aan de coach om dit te verzorgen cq. in te regelen. (uiteraard kan altijd de gekoppelde HCGR trainer gevraagd worden op beschikbaarheid).

Hockeyballen heeft Warande voor ons.

 

Afhankelijk van de animo kunnen de trainingen wellicht uitgebreid worden naar > 60 minuten maar dit is geheel afhankelijk van de inventarisatie. Vooralsnog gaan we nu uit van blokken van 60 minuten.

 

De coaches worden ook "overvallen" door dit bericht en we vragen hen inventarisatie-hulp. Nogmaals het vriendelijke verzoek om daar snel op te reageren.

 

We hopen hiermee toch nog een aanvaardbaar trainingsalternatief aan te kunnen bieden en kijken uit naar 28 augustus, wanneer we aan de slag kunnen op onze nieuwe velden.

 

Technische Commissie HCGR

 

 


App | 11 Augustus