Miniweekend

Nieuws afbeelding

Beste ouders/verzorgers en natuurlijk de kinderen,

 

Na lang wikken en wegen hebben wij als organisatie van het miniweekend vanavond de knoop doorgehakt. Het miniweekend 2020 zal helaas niet doorgaan. Afgelopen weken/maanden zijn wij druk bezig geweest met de voorbereidingen en het schrijven van aanvullende plannen gezien de lastige situatie die Corona heet. Aan de hand van ons bericht op Lisa die wij 14 mei j.l. gepubliceerd hebben wilde wij graag de visie van de ouders op het idee van het plaatsvinden van een miniweekend. Wij hadden een minimaal aantal aanmeldingen voor onszelf gesteld, dit hield in dat we gekeken hebben met hoeveel kinderen het organiseren nog mogelijk zou zijn en het leuk was voor de kinderen en vrijwilligers. Echter zijn er helaas niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om er voor de kinderen een miniweekend van te maken die ze gewend zijn en waar ze voor komen. 

 

Wij begrijpen de verminderde aanmelding als organisatie natuurlijk, want in deze tijd is voorzichtigheid nog belangrijker dan anders. De ouders die hun kind hebben aangemeld willen we daarnaast natuurlijk ook bedanken voor hun reactie en vertrouwen. 

 

Wij vinden het natuurlijk wel jammer dat er dit jaar geen miniweekend zal zijn voor de jeugd, maar schuiven onze plannen gewoon door naar volgend jaar! Zodat we hopelijk wanneer het tij gekeerd is en we in een rustiger vaarwater zitten weer volop met de kinderen en vrijwilligers kunnen genieten van een miniweekend zoals hij hoort. 

 

We hopen iedereen dus volgend jaar te zien op onze ‘Mario Party’!

 

Groetjes,

 

De organisatie van het miniweekend 


Algemeen | 28 Mei
 

Reacties

img

Nicolas Provido

28-5-2020 @ 07:34:01 |Erg jammer maar een begrijpelijke keuze. Volgend jaar zal het iets eerder staan qua organisatie, dat scheelt. Dank jullie wel voor het geheel tot nu toe, volgend jaar komt het vast goed allemaal. Hartelijke groet, Jeske van Erp

img

Cleo Mouthtaropoulos

28-5-2020 @ 08:32:41 |Wat jammer! Maar inderdaad volgend jaar beter. 😀

img

Noor Ouwerkerk

28-5-2020 @ 08:55:54 |Wat jammer, maar bedankt voor al jullie voorbereidingen. 👍

img

Joanny Rodrigues

28-5-2020 @ 13:48:18 |Jammer, maar begrijpelijk.

Reageer op het nieuws