Hervatten training jeugd

Nieuws afbeelding

Beste jeugdleden, ouders en of verzorgers,

 

Ik hoop dat dit bericht jullie in goede gezondheid bereikt. Afgelopen week maakte het kabinet bekend dat leden tot 18 jaar weer mogen gaan trainen. Het initiatief om dit te organiseren legde men bij de gemeenten in Nederland.

 

Gisteren hebben wij een brief van de gemeente Gilze en Rijen ontvangen met daarin de voorwaarden waaraan wij als club moeten voldoen om trainingen te mogen organiseren. Hieronder de gestelde voorwaarden:

1.      Alle trainingen staan onder leiding van trainer(s) van 18 jaar of ouder. 

2.      De kantine en kleedkamers blijven gesloten. Kinderen en jongeren douchen thuis. 

3.      Er wordt geen publiek (ouders of vriendjes en dergelijke) toegelaten langs de lijn. 

4.      Deelnemers aan de training mogen geen tekenen van koorts, hoesten of verkoudheid vertonen. Als zij die wel hebben, geldt nog steeds: blijf thuis.

5.      In de leeftijdscategorie 13 tot en met 18 jaar bieden uw trainers trainingen aan waarbij de deelnemers gegarandeerd 1,5 meter afstand van elkaar en van de trainer(s) houden. 

6.      Uw vereniging zorgt voor gespreide begin- en eindtijden van trainingen, zodat ouders die kinderen komen brengen en ophalen niet gelijktijdig bij de sportaccommodatie zijn. 

7.      Uw vereniging vraagt de ouders om de kinderen af te zetten op de parkeerplaats of fietsenstalling en laat ze niet toe tot het sportpark. 

8.      Uw vereniging verzorgt alle benodigde communicatie richting leden, ouders en andere betrokkenen om uw plan goed te kunnen uitvoeren. 

9.      Uw vereniging organiseert toezicht op bovenstaande regels. 

10.   De sportlocatie is buiten bovenstaande activiteiten gesloten. 

11.   De locaties voor de sportactiviteiten zijn de bestaande buitensportaccommodaties. Voor andere locaties in de openbare ruimte vragen wij u met de gemeente te overleggen.

Wij moeten als vereniging een plan maken waarin wij bovenstaande voorwaarden kunnen garanderen. Momenteel is onze technische commissie druk aan het inventariseren of we voldoende trainers kunnen krijgen, veel van onze trainers zijn namelijk niet ouder dan 18. Ook is men druk om te kijken of we kunnen voldoen alle gestelde voorwaarden. Dit is echter niet eenvoudig en wij verwachten voorlopig nog geen training te kunnen geven.

Zodra wij een besluit hebben genomen zullen wij jullie hierover informeren. Wij vertrouwen op jullie begrip en geduld. Tot nader bericht zijn er dus geen trainingen en het sportpark blijft helaas nog gesloten.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.


Met sportieve groet,

Freek van Baardwijk

Voorzitter Hockeyclub Gilze-Rijen

 


Algemeen | 25 April
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws