TC Jongste Jeugd Nieuws

Nieuws afbeelding


De competitie is afgelopen. Na een spetterend lustrumweekend ligt de hockey een paar weken stil. Via deze weg vanuit de Technische Commissie (TC) een bedankje voor alle trainers, coaches en andere vrijwilligers die zich hebben ingezet om voor de jongste spelers een mooi hockeyseizoen 2018-2019 neer te zetten. Dit wordt enorm gewaardeerd, we hopen jullie dan ook te zien op de vrijwilligersavond op zaterdag 24 augustus.

 

Ook voor aankomend seizoen hebben we een enthousiaste groep trainers en coaches gevonden om de teams te begeleiden en te zorgen voor weer een mooi hockeyseizoen. Het overzicht van de trainingen wordt binnenkort gepubliceerd. In de Lisa app (bij jouw team) kun je de namen van de trainers en coaches van het team zien.

 

Voor de trainers en coaches van de jongste jeugd teams zijn kick-off meetings gepland op 21 augustus. Voor de trainers is de kick-off van 18:30-19:30 op het veld en de coaches worden van 19:00-20:00 verwacht in het clubhuis. Jullie ontvangen hierover binnenkort meer informatie.

 

De trainingen voor de jongste jeugd starten in de week van 26 augustus en de competitie op 7 september. Noteer deze data alvast in je agenda en blokkeer ook zaterdag 24 augustus. Van 09:00-12:00 spelen MF1, ME6-1, ME8-1, ME8-2 en JE8-1 een oefenwedstrijd tegen gelijkwaardige teams van andere clubs. De wedstrijden vinden plaats op onze eigen club. Het is belangrijk dat spelers en ouders erbij zijn aangezien voorafgaand aan de wedstrijd de speluitleg wordt gedaan. De spelers kunnen dit daarna meteen in de praktijk brengen zodat ze goed voorbereid met de competitie beginnen.

 

Check de Lisa app regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en activiteiten op de club. Voor de concept data van de competitiewedstrijden van seizoen 2019/2020 verwijzen we je naar de Speeldagenkalender ZN (jongste) jeugd 2019-2020): https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/speeldagenkalenders

 

Mochten er nog vragen zijn ? Stuur een mailtje naar [email protected]

 

We wensen iedereen een fijne vakantie! Tot over een paar weken.

 

 

Martje Langerwerf

Technische Commissie Jongste Jeugd

 


App | 8 Juli