Lustrum

Nieuws afbeelding

Beste ontdekte en onontdekte hockeytalenten! 

Een aankondiging van belangrijke aard, de inschrijvingen voor de vrijdag avond zijn GEOPEND! Zoals jullie allemaal hebben vernomen vindt er vrijdagavond een fantastisch hockeytoernooi plaats ter ere van alweer het 8e lustrum van HCGR! We willen deze mijlpaal graag met jullie vieren. 

Meld je daarom snel aan via [email protected] ! Er zijn maar een gelimiteerd aantal plekken, dus vol=vol! 

Nog even wat praktische informatie, het toernooi zal plaatsvinden op vrijdag 21 juni 2019 vanaf 19:00 en je team moet bestaan uit minimaal 8 en maximaal 12 mensen. Deelname kost €8,- p.p. en je zult voorzien worden van heerlijke frietjes met snack zodat je met volle maag je hockeytalent naar boven kan halen! Het toernooi zal natuurlijk afgesloten worden met een knallende after party! 
Vermeld bij je aanmelding je mega creatieve teamnaam, de namen van je mede talenten, en wanneer deze kanjers weer een jaartje ouder worden (geboortedatum dus). Voor het algehele toernooi geldt de magische leeftijdsgrens van 17+.

Mocht je nou echt zoiets hebben, nou dat hockeyen is echt niks voor mij! Wees niet getreurd er is ook de mogelijkheid om losse kaartjes voor het feest te kopen voor €5,-. Waar, hoe en wanneer zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt! 

Houd deze pagina dus goed in de gaten!


Algemeen | 1 Mei
 

Reacties

img

Sarah Besems

18-5-2019 @ 20:04:28 |ondanks dat er nu voor de F-E-D op zaterdag ochtend iets te doen is, vinden de meiden van de E8 het wel erg jammer dat er dit haar geen slot toernooi en geen hockey slaap weekend is!

Reageer op het nieuws