Niet zomaar een vraag

Nieuws afbeelding


Beste HCGR betrokkenen,

 

U leest dit bericht als HCGR-lid, ouder(s) / verzorger(s) van een HCGR lid of als (voormalige) vrijwilliger / betrokkene. Een (sport)vereniging kan niet zonder vrijwilligers, ook HCGR niet. Gelukkig zijn er vrijwilligers actief binnen onze vereniging, echter de vrijwilligers poule heeft uitbreiding nodig.

 

Begin april 2024 heeft de Technische Commissie onderstaand bericht gemaild en gepubliceerd in de Lisa app en op de website. Helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen.

 

De Technische Commissie bestaat uit een groep vrijwilligers die alles omtrent het technisch hockeygebeuren ontwikkelt, uitvoert en toezicht houdt. Het creƫren van trainingsfaciliteiten (trainers, trainingsschema, technisch framework) en het coƶrdineren van team samenstellingen alsmede het aanspreekpunt zijn voor trainers, coaches ouders zijn belangrijke kerntaken. Wij zoeken ter vervanging en uitbreiding nog minimaal 3 vrijwilligers om dit te blijven continueren en door te ontwikkelen. Zonder uitbreiding van deze commissie gaat dit gewoonweg niet lukken.

 

Neem gerust contact met ons op door te reply-en op deze mail en wij bellen u terug. Graag willen we benadrukken dat kennis van de hockeysport echt niet altijd een voorwaarde is om je actief in te zetten. Enthousiasme is wat we nodig hebben. Dankjewel.

 

TC HCGR

 

(naast deze oproep is HCGR ook op zoek naar een nieuwe voorzitter & breiden we de bestaande vrijwilligers poule (deels zichtbaar opOrganisatie (hcgr.nl) graag uit. Mail naar [email protected] en we bellen u terug)


 

 

 

BERICHT TECHNISCHE COMMISSIE 7 APRIL 2024

Beste HCGR-ers, ouders en andere betrokkenen,

Een club kan alleen maar bestaan als er vrijwilligers zich belangeloos inzetten voor de club.

Binnen de technische commissie van HCGR zijn we op zoek naar nieuwe leden.

De TC houdt zich voornamelijk bezig met hockey gerelateerde zaken zoals oa :

  • teamindelingen
  • organisatie van de trainingen
  • werven, ondersteunen van coaches / trainers
  • beleid ontwikkelen, implementeren en bewaken
  • aanspreekpunt zijn voor trainers, coaches, spelers, ouders

Wij zoeken nieuwe leden die intrinsiek gemotiveerd zijn om te ondersteunen in deze activiteiten.

Heb je vragen of wil je meer weten ? Benader ons gerust !

TC HCGR

Sepp Arts

Madelon Verschoor

Miranda Lips

Nathalie van Baardwijk

Harold SchuurmanApp | 14 Mei