Damesteams seizoen 2019/2020

Nieuws afbeelding

Beste coaches en speelsters van de A-lijn en senioren,

 

Momenteel is de TC in ondersteuning van meerdere vrijwilligers heel druk doende om de diverse teams in de dameslijn te formeren voor het komende seizoen. Zoals wellicht ook jullie al ter ore gekomen zou er heel goed sprake kunnen zijn van het inschrijven van een 4e damesteam in het seizoen 2019/2020!

 

Uiteraard houdt de TC in het achterhoofd rekening met de diverse wensen welke geuit zijn door speelsters bij het formeren van de nieuwe teams. Het zou immers geweldig zijn om met 4 damesteams met allemaal tevreden speelsters de competitie van het nieuwe seizoen in te gaan! 

Om de puzzel nu goed te kunnen leggen is het van groot belang duidelijkheid te hebben en houden op de aantallen speelsters die beschikbaar zijn voor competitie van komend speelseizoen.

In geval van opzegging verzoekt de TC je dit voor 31 mei aanstaande aan te geven. Deze datum zal als harde deadline gehanteerd worden en indien er geen opzegging ontvangen is, zal je als speelster ingeschreven staan en blijven voor het komende seizoen (en de bijbehorende contributie aan de vereniging verschuldigd zijn). Er wordt in dat geval op je komst gerekend!

 

Voorbehouden op opzeggingen kunnen niet gemaakt worden. (tenzij in onderling overleg rondom opleiding afgesproken met een verantwoordelijk TC-lid).

Eventuele opzeggingen kunnen gestuurd worden tot uiterlijk 31 mei 2019 naar [email protected]

 

We hopen jullie hiermee voldoende te informeren en doen ons uiterste best om met allemaal tevreden speelsters het nieuwe seizoen in te gaan!

 

Namens de TC van HCGR

Luciƫnne Gros


App | 23 Mei