Meisjes F2 - Push

Nieuws afbeelding

Zaterdag begon het dan echt, de eerste ‘echte’ wedstrijd van het nieuwe meisjes F team, MF2. MF2 bestaat uit 9 enthousiaste hockeydametjes: Ze worden gecoacht door twee papa’s (2x Bas), 1 mama (Tineke) en geassisteerd en aangemoedigd door alle papa’s en mama’s, broertjes en zusjes.

In mooie nieuwe tenues, gewapend met sticks, de mooiste kleurtjes bitjes en scheenbeschermers, hebben we een imponerende warming up gehouden. Inlopen, oefeningen bij de pionnetjes en spiertjes oprekken. Iedereen had er veel zin in en we hadden hele goede supporters.

De teampjes werden ingedeeld en de afslag kon beginnen tegen Push. Push had een paar meiden die de bal wel heel goed aan de stick konden houden en wat makkelijker scoorden. Maar dat maakt niet uit, we speelden super goed en hebben hard gevochten voor doelpunten en fantastisch verdedigd.

In de rust stonden we een beetje achter, Push was toch iets sterker. Na een boel (sinaas)appeltjes en water werd er gewisseld van tegenstander.

Er is lekker veel gescoord. Push scoorde wat meer in totaal (13x) dan wij (7x), maar met de doelpunten buiten de 5 meter-lijn erbij staan we ongeveer gelijk.

Deze wedstrijd was zelf (en snel) uitnemen de opdracht, ook dat was geslaagd!

De spelbegeleiders deden het ook super en hebben goede tips gegeven.

Kom ons gerust een keer aanmoedigen, leuk! Volgende week spelen we uit tegen Etten-Leur J.

 

Groetjes, Simone, Britt, Mila, Anna, Sophie, Ninthe, Elise, Lizz en Lotte


Algemeen | 28 Maart