Corona Update: Trainingen en onderlingewedstrijden jeugd weer mogelijk!

Nieuws afbeelding


Beste leden, 

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat er per 11 januari 2022, als de basis- en middelbare scholen weer open gaan, de jeugd tot en met 17 jaar tot 20:00 buiten mag sporten op de vereniging. 

Hier willen wij als HCGR graag in voorzien. De velden zijn per 11 januari dan ook weer beschikbaar voor trainingen tot 20:00 en wedstrijden op zaterdag. 

Om alles goed te laten verlopen hierbij de volgende details: 

Wil je trainen? 
Stuur dan een mail naar [email protected] ovv welk team, welke trainer/begeleider, dag en tijdstip. Het is pas akkoord als er een bevestiging vanuit de TC is ontvangen. Dit om te voorkomen dat de velden overbezet raken. 
Trainers zijn niet verplicht training te geven aangezien het winterstop is, wel kan er natuurlijk altijd geïnformeerd worden bij de trainer of deze hiervoor open staat. 
Het gebruik maken van de trainingsoptie is op eigen initiatief van het team. Ook dient het team zelf materialen mee te nemen, of zelf in bezit zijn van een zogenoemde druppel om te openen. Er zal niet vanuit HCGR geopend en afgesloten worden. Hier ben je als team zelf verantwoordelijk voor. 

Wil je een wedstrijd spelen? 
Dit kun je doen door een mail te sturen naar [email protected]. Je dient zelf scheidsrechters te regelen, en ook hier geldt dat het clubhuis inclusief kleedkamers en materialen hok niet door HCGR geopend zullen worden. Regel dus zelf een druppel, of neem zelf de benodigde materialen mee. 

Naast dat het fijn is dat de jeugd weer mag hockeyen, blijven alle andere maatregelen wel van kracht. Dit betekent bijvoorbeeld geen publiek en 1.5 meter afstand houden. 

De officiële trainingen starten weer op 21 februari 2022. 


App | 6 Januari