Extra fotomoment (27-11) en toestemmingsformulier

Nieuws afbeelding

We hebben al bijna iedereen op de foto kunnen zetten voor het prachtige Jumbo-hockeyplaatjesboek dat we aan het maken zijn. Het is superleuk om te merken hoe enthousiast iedereen is,

Natuurlijk zijn er nog een paar leden die niet aanwezig konden zijn. Voor deze leden hebben we de fotograaf gevraagd nog 1 keer extra langs te komen en de studio op te zetten.

De fotograaf is aanwezig aanstaande zaterdagmiddag (27 november) vanaf 14:00 uur (tot ongeveer 17:00).

We willen graag weten wie er langskomt voor de laatste foto’s, dus stuur even een email naar [email protected] met het tijdstip waarop we je mogen verwachten.

De leden die al wel op de foto zijn gegaan, moeten er natuurlijk ook nog aan denken om een digitaal akkoord te geven, zodat wij de foto mogen gebruiken. Uiteraard nemen we je foto pas op in het boek als je daarmee akkoord gaat of, als je jonger bent dan 16, als je ouders akkoord gaan.

Toestemming geven gaat heel makkelijk. Je gaat hiervoor naar:

https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/hcgilzerijen

Op deze pagina vul je je naam, team en e-mailadres in. Vervolgens krijg je in de mail nog een bevestiging waarmee je de toestemming kunt afronden. Al met al een paar minuutjes werk.Let er wel op dat de bevestigingsmail in je spam-box kan komen en je deze mail echt nodig hebt om de toestemming af te ronden.

Alvast bedankt voor het invullen van het toestemmingsformulier!

 


App | 22 November