Miniweekend wordt Marioparty in 2021

Nieuws afbeelding

Beste ouders/verzorgers,

 

Daar zijn we weer! De afgelopen tijd is de groep van 7 vrijwilligers opnieuw druk bezig geweest om de mogelijkheden te onderzoeken om het miniweekend dit jaar wel door te kunnen laten gaan.

Dit vraagt wederom weer veel nieuw denkwerk, aangezien de situaties blijven veranderen. Wij hebben voor nu besloten dat wij hoe dan ook graag (wanneer jullie net zo enthousiast zijn als wij) de jongste jeugd een leuke afsluiting willen geven van hockeyseizoen 2020/2021. 

 

Echter, hebben we jullie hulp daar weer voor nodig. Graag krijgen wij inzicht in de kinderen die kunnen, mogen en willen. Dit is voor ons van belang zodat we weten in hoeverre organisatie mogelijk is en we op de hoogte zijn van jullie visie. 

Het weekend bestaat (van origine) uit een vrijdagavond en de gehele zaterdag tot ongeveer 15:00, dit is incl. een overnachting. Graag zien wij de logeerpartij erbij, maar om dit jaar sowieso te kunnen garanderen dat er een spetterende afsluiting aankomt hebben wij besloten er één lange dag van te maken (start van de dag rond een uurtje of 10 en na een gezellig avondmaal + avondspel weer naar huis). 

 

Om inzicht te geven in ons beleid: wij volgen alle regels op van het RIVM en er wordt contact opgenomen met de gemeente voor wat betreft hun visie op de organisatie van deze jaarlijkse activiteit. 

Voor de algemene informatie: het miniweekend wordt georganiseerd voor de jeugdspelers vanaf 5 jaar tot en met de D-teams (dus tot en met 12 jaar)

 

Graag ontvangen wij vóór 30 april een reactie aan de hand van een email wanneer we op een aanmelding van het jeugdlid kunnen rekenen. Mailen is dus nodig wanneer een kind WEL mag. Op basis van het aantal mails kunnen wij een balans opmaken.

Het desbetreffende mailadres waar de mail naartoe gestuurd kan worden is: [email protected]

 

We begrijpen volledig wanneer twijfel heerst bij jullie, geef dit vooral bij ons aan. Daarom vragen wij jullie input! Wanneer wij genoeg aanmeldingen hebben zetten wij onze organisatie voort en zal een officieel aanmeldformulier incl. extra informatie volgen. 

Voor nu zien wij uw email met veel plezier tegemoet.

 

De organisatie van het miniweekend

 

NB. We kunnen ons indenken dat het vervelend is voor een speler als hij door ziekte of andere omstandigheden die ervoor zorgen dat het kind tot de risicogroep behoort niet deel kan nemen aan het miniweekend. Echter zoals boven vermeld volgen wij de richtlijnen van het RIVM en leggen wij in deze de verantwoordelijkheid bij de ouder. 
App | 22 April