Fluiten Seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding

Beste allemaal, 

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, wat betekent dat we de fluit weer gaan oppakken. Dat kunnen we natuurlijk niet zonder jullie medewerking en we zijn dan ook blij dat jullie de club verder helpen door te fluiten! 

Aangezien we weer gaan beginnen hebben we vanuit de arbitrage commissie nog een huishoudelijke mededeling. 

Zoals de meesten van jullie weten word je automatisch ingedeeld op wedstrijden. Je ziet deze wedstrijd verschijnen in de LISA app in je agenda en krijgt een week voor de wedstrijd een mail. Vanaf het moment dat je op deze wedstrijd staat ingepland wordt deze wedstrijd jouw verantwoordelijkheid. Kun je niet door wat voor reden dan ook, dien je zelf vervanging te regelen. Probeer bijvoorbeeld binnen je eigen team te ruilen of bij andere teams te vragen of ze kunnen ruilen. Als je ruilt vergeet dat dan niet door te geven via [email protected]
Lukt ruilen niet, dan dien je alsnog zelf aanwezig te zijn bij de wedstrijd. Zolang je staat ingedeeld als scheidsrechter is de wedstrijd jouw verantwoordelijkheid. Kom je niet opdagen dan krijg je een aangetekende brief thuis, bij een tweede no-show ben je een wedstrijd geschorst. Voor meer informatie omtrent het beleid zie de bijlage. 

We hopen dat deze consequenties nooit nodig gaan zijn en dat jullie elkaar helpen, en we er samen een fantastisch fluit seizoen van gaan maken!

Alvast bedankt, 

De arbitrage commissie


App | 2 September  | Bijlage