Teamindeling

Nieuws afbeelding

Beste (ouders van) competitie spelende leden,

De samenstelling van de teams seizoen 2020-2021 is zichtbaar in de Lisa app (onder "teams – mijn teams”). De heren lijn is nog niet zichtbaar en zal uiterlijk vrijdag 3 juli gepubliceerd worden.

Elk seizoen is de nieuwe teamsamenstelling een spannend moment voor velen. Als TC en selectiecommissie doorlopen we de samenstelling van de nieuwe teams zorgvuldig samen met elkaar. Tegelijkertijd weten we ook dat met het maken van keuzes we nooit iedereen volledig tevreden kunnen stellen. Heb je vragen / opmerkingen ? We organiseren op maandag 29 juni een inloopavond waarin we als TC de tijd willen nemen om vragen / opmerkingen te bespreken, keuzes toe te lichten. We willen dit niet schriftelijk / telefonisch afdoen. Voor inloopavond aanmelding verwijzen we naar het nieuwsartikel van 15-06-20. Doe dit uiterlijk zaterdag 27 juni 2020.

Teamcoaches die nu al reeds bekend zijn en waarmee afstemming heeft plaatsgevonden zijn ook gepubliceerd. We zoeken zeker nog coaches voor diverse jeugdteams. Heb je interesse om een team te coachen ? We nodigen je van harte uit om contact op te nemen. Zonder begeleiding / coach mag een team geen competitie gaan spelen volgens de KNHB richtlijnen.

We hopen dat de teams in de week van maandag 17 augustus (laatste week school zomervakantie) kunnen gaan trainen op onze nieuwe velden en nog meer hopen we dat in het weekend van 5 september de competitie weer kan starten. We werken reeds aan het trainingsschema van komend seizoen en publicatie zal volgen zodra dit gereed is doch uiterlijk in de week voorafgaande aan 17 augustus 2020.

Aan de A-B-C-D lijn vragen we om zaterdag 29 augustus te blokken in de agenda omdat we dan met de bekende clubs (Hoco, Drunen, Goirle, Hilvarenbeek, Berkel-Enschot) weer oefenwedstrijden gaan spelen.

Tip : open tijdens de hockeyvrije periode zeker ook regelmatig de Lisa app (kies onderaan voor club - nieuws / agenda) om op de hoogte te blijven van het HCGR nieuws alsmede een agenda overzicht van HCGR activiteiten.

 

TC HCGR

[email protected]

[email protected]

[email protected]

TC HCGR


App | 25 Juni