Update Covid

Nieuws afbeelding

Beste leden, trainers en vrijwilligers,

Begin mei hebben we in het Covid-19 schrijven richting alle leden aangegeven dat er in de tweede helft van juni er gestart zou gaan worden met de vervanging van de velden. Daarom faciliteren we vooralsnog trainingen tot maandag 13 juni. 


HCGR update 28-05-20:
Het is onaannemelijk dat er op maandag 15 juni gestart gaat worden met het vervangen van de velden, maar er bestaat een kleine kans. We verwachten duidelijkheid hierover pas rond 12 juni aanstaande. Als de aannemer niet op 15 juni aanstaande gaat beginnen dan willen wij jullie de mogelijkheid bieden om zo lang mogelijk te trainen, uiterlijk tot maandag 13 juli. Normaal gesproken trainen we 1 √† 2 weken door na afloop van de laatste competitiewedstrijd. Door te blijven trainen tot 13 juli bieden wij nu 2 weken extra training aan. Uiteraard kan dit alleen maar doorgang vinden bij voldoende interesse vanuit de leden en beschikbaarheid van trainers en Covid-19 co√∂rdinatoren.


Gisteren heeft het ministerie van VWS bekend gemaakt per 1 juni een versoepeling door te voeren voor de groep 13 t/m 18 jaar : https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie?utm_content=280520&utm_term=corona&utm_source=spotler&utm_medium=email Dit betekent dat we het trainingsschema vwb aanvangs- en eindtijden bij sommige teams gaan aanpassen in overleg met de trainer. Dit zal uiterlijk zondagavond 31 mei in de Lisa app zichtbaar zijn.


Wij vertrouwen hiermee optimaal sport te hebben aangeboden in dit door Covid-19 geteisterde seizoen.

Met sportieve groet,

 

Bestuur en technische commissie Hockeyclub Gilze-RijenAlgemeen | 29 Mei
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws