Marioparty (D-jeugd en jonger)

zaterdag 26 juni 2021   |   10:00 - 20:30   |   Clubhuis,Veld A,Veld B

UPDATE 25-06-21, 12.09 uur

Hallo allemaal, bij deze nog even een laatste update met betrekking op de minidag morgen. We houden de weersverwachting goed in de gaten, maar zoals het er nu uitziet zullen wij het vangen van regen niet helemaal kunnen voorkomen. We zijn niet van suiker, maar willen niet dat de kinderen het koud hebben. Onze vraag aan jullie is dan ook om een droge outfit mee te geven. Zodat,  wanneer nodig,  de kinderen niet de hele dag in hun natte pak hoeven te lopen.

Daarnaast zijn er nog wat vragen ontvangen omtrent het eten. De kinderen worden de gehele dag voorzien van eten, lees: lunch, tussendoortjes en avondeten. Er hoeft dus geen eigen eten meegenomen te worden. 

Tot morgen!



Hallo Mario Party enthousiastelingen,

Aanstaande zaterdag is het zo ver! De grote Mario party dag op hockeyclub Gilze-Rijen. Wij zijn als organisatie de laatste hand aan het leggen aan de kleinste details om zo een spetterende dag te organiseren. Alle gombs en spoken worden uit hun kooien gehaald en de gouden munten zijn opgepoetst, nu hebben we alleen nog wat informatie voor jou!

 

Zaterdag word je om 10:00 verwacht bij jouw team. Om zo goed mogelijk mee te kunnen helpen in dit avontuur hebben we elk team superpowers gegeven.

Hierbij een overzicht met de superpower per team (dus het team waar je afgelopen seizoen in hebt gehockeyd):

 

JMF1/BENJAMINS

Bliksem

MF1

Bananen

M6E1

Mushroom

JM6E1

Mario Star

M8E1

Schildpad

MD1

Inktvis

MD2

Vuurbloem

JD1

Boomerang

 

Om 10:00 zullen de begeleiders met teambordjes klaar staan bij de ingang van het sportpark (voor de poort). Je kan dan het goede team zoeken en afscheid nemen van papa en mama. Het avontuur begint namelijk zodra we door de poort gaan dus dan moeten we onze superpowers gereed hebben.

We gaan de rest van de dag samen het avontuur aan en jullie kunnen dan om 21:00 moe maar voldaan opgehaald worden. Papa of mama mag dan wel het terrein opkomen.

 

De spullen die je niet mag vergeten mee te nemen:

- Hockeystick

- Scheenbeschermers

- Bitje

- Zaklamp

Zorg dat je sportkleding aan hebt die vies en nat mag worden.

Wanneer papa en/of mama nog vragen of opmerkingen hebben kunnen ze mailen naar [email protected]

 

Wij hebben er heel veel zin in, tot zaterdag!

 

Groetjes,

 

De miniweekend commissie