Corona Update 21-01-2021

Nieuws afbeelding Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag graag aandacht voor het volgende. De nieuwe regels zijn natuurlijk ook van toepassing bij HCGR, daarom gelden de volgende items voor de aankomende periode. Daarnaast blijven de gestelde regels gelden, deze kun je hier terugvinden. 


1. Aangezien er een avondklok wordt ingevoerd vanaf zaterdag 23 januari 2021 zullen vanaf die datum de trainingen om 20:30 eindigen. Zo is er voldoende tijd voor iedereen om op tijd thuis te komen. Door de avondklok kan er echter maar 1 training per week per team gefaciliteerd worden. Dus zolang er een avondklok is wordt er maar 1 keer per week getraind. 

2. Onderlinge wedstrijden zijn vanaf heden weer toegestaan op zaterdag. De wedstrijden zullen plaatsvinden tussen 09:00 en 13:00, waar 13:00 de eindtijd van de laatste wedstrijd zal zijn. Een wedstrijd kan geregeld worden door een mail te sturen naar [email protected]. Eventuele trainingen op de zaterdag tussen deze tijden zullen hierdoor komen te vervallen. Verder zijn alle afgesproken regels nog steeds van kracht, zo mogen er maar maximaal 2 coaches per team aanwezig zijn en 2 scheidsrechters, verder zijn toeschouwers nog steeds niet toegestaan. 

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kunnen deze gesteld worden door een mail te sturen naar [email protected] 

Blijf gezond en dan gaan we hopelijk op naar een mooi hockey jaar! 


App | 21 Januari