Corona Update 29-09-2020

Nieuws afbeelding

Gisteren zaten we weer met spanning voor de TV, wachtend op wat deze persconferentie ons zou brengen. Gelukkig was het deels positief, we mogen blijven hockeyen! Echter alleen met aangescherpte regels omtrent toeschouwers en het clubhuis. Daarom vragen wij jullie met aandacht de aanvullende maatregelen voor HCGR door te nemen. Deze aanvullende regels zullen voorlopig voor de aankomende 3 weken gelden.  


Het HCGR Clubhuis en Sportterrein 


De regels van het algehele coronaprotocol zijn te allen tijde van toepassing. Voor het gehele protocol klik hier 


Tijdens Trainingen  


1. Ouders/verzorgers die hun kinderen naar de training brengen en van de training halen zijn helaas niet meer welkom op het HCGR-terrein. Begeleid waar mogelijk alleen tot aan het hek vooraan de sportparkweg. Een uitzondering geldt voor de ouders van de jongste jeugd en het G-team, deze mogen meelopen tot aan het clubhuis, maar dienen daarna het terrein weer te verlaten. 

 

Tijdens Thuiswedstrijden 


1. Het clubhuis zal te allen tijde gesloten zijn. De toiletten en de kleedkamers zullen wel toegankelijk blijven.  

2. Toeschouwers zijn helaas niet meer toegestaan op het HCGR-terrein. Alleen de chauffeurs van het uitspelende team van jeugdleden t/m 17 jaar mogen blijven kijken naar de wedstrijd, aangezien zij worden aangemerkt als teambegeleiding. Dit alles echter wel volgens de richtlijnen van het RIVM.  

3. Ben je klaar met hockeyen? Dan dien je het HCGR-terrein zo snel mogelijk te verlaten.  

Het spelen van uitwedstrijden 


1. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.  


2. Ben je 18 jaar en zonder rijbewijs en sta je ingepland om te rijden probeer dit de aankomende 3 weken dan zoveel mogelijk binnen je eigen team op te lossen. Aangezien de uitzondering van de chauffeurs geldt voor jeugdleden t/m 17 jaar. 


3. Bereid je zo goed mogelijk voor, door bijvoorbeeld thuis al je bidon te vullen en zelf fruit mee te nemen waar nodig. Dit omdat alle clubhuizen gesloten zullen zijn. 


4. Bij gezamenlijk vervoer wordt vanaf 13 jaar het dragen van een mondkapje sterk aangeraden. De bestuurder van de auto is leidend onder welke omstandigheden hij/zij medepassagiers vervoert.  


Voor meer informatie en of vragen kijk op knhb.nl 

Wij zijn blij dat we voorlopig kunnen blijven hockeyen! Samen kunnen we ervoor zorgen dat we met elkaar veilig kunnen blijven sporten! 


We vertrouwen op jullie medewerking, 


Bestuur Hockeyclub Gilze-Rijen 


App | 29 September