Belangrijk nieuws: de schop gaat in de grond!

Nieuws afbeelding


Zoals jullie allemaal weten worden onze velden deze zomer vervangen door twee prachtige nieuwe watervelden. Inmiddels is de aanbesteding door de gemeente gedaan en is bekend wanneer de aanleg start.

Wij zijn blij te kunnen melden dat op maandag 22 juni gestartgaat worden met de vervanging van de 2 velden. Als de afgegeven verwachting ook gehaald wordt kunnen we rond half augustus al weer gebruik maken van deze nieuwe velden!

 

Hiermee komt helaas wel een snel einde aan dit toch al bijzondere hockeyseizoen. Week 25-2020 zal namelijk de laatste trainingsweek zijn.

 

Blijf de Lisa app regelmatig checken op berichten. Via deze app publiceren we uiterlijk vrijdag 26 juni de teamsamenstellingenen houden wij jullie op de hoogte van het HCGR nieuws. Ook proberen we het trainingsschema voor komend seizoen voor de zomervakantie in Lisa te publiceren. Voor de social media liefhebbers; like onze Instagram en Facebook pagina, want via die kanalen gaan we proberen regelmatig een update te geven over de voortgang van de nieuwe velden.

 

Dit is niet het laatste HCGR bericht van het seizoen, maar toch willen we alvast iedereen hartelijk bedanken die zich dit seizoen heeft ingezet voor HCGR. Rest ons jullie allemaal (nu al) een heerlijke zomervakantie te wensen.

 

Bestuur en TC Hockeyclub Gilze-Rijen

 


App | 11 Juni