Mini weekend!

Nieuws afbeelding

Beste ouders/verzorgers,

 

Het zijn rare tijden, desondanks is een groep van 6 vrijwilligers de afgelopen tijd druk bezig geweest om de mogelijkheden te onderzoeken om het miniweekend dit jaar doorgang te laten vinden.

Dit vraagt door de corona periode natuurlijk wel om extra maatregelen en scenario’s. 1 juni 2020 gaan wij de definitieve beslissing nemen of het weekend doorgang kan vinden. (Het weekend zal dan plaatsvinden in het laatste weekend van juni)

 

Echter hebben we jullie hulp daarbij nodig. Graag krijgen wij inzicht in de kinderen die kunnen, mogen, willen. Dit is voor ons van belang zodat we weten in hoeverre organisatie mogelijk is. We houden rekening met veel opties en willen graag jullie mening weten. De varianten die wij voor ogen hebben, wanneer het weekend doorgaat:

-        Mijn kind mag komen en blijft slapen

-        Mijn kind mag komen maar slaapt thuis

-        Ik heb liever niet dat mijn kind al aan zo’n grote activiteit gaat deelnemen. 

-        (Mijn kind kan niet komen omdat hij/zij tot de risicogroep hoort)*

 

Om inzicht te geven in ons beleid: wij volgen alle regels op van het RIVM en er wordt contact opgenomen met de gemeente voor wat betreft hun visie op de organisatie van deze jaarlijkse activiteit. 

Voor de algemene informatie: het miniweekend wordt georganiseerd voor de jeugdspelers vanaf 5 jaar tot en met de D-teams (dus tot en met 12 jaar). Het weekend bestaat (van origine) uit een vrijdagavond en de gehele zaterdag tot ongeveer 15:00, dit is incl. een overnachting. 

 

Uit ervaring weten wij dat dit weekend vaak voor de kinderen een van DE evenementen is in het jaar wat op de hockey voor hen georganiseerd wordt, daarom leekt het ons leuk om, misschien in een andere vorm en met wat aanpassing, het toch mogelijk te maken om deze activiteit toe te voegen aan hun herinneringen van deze gekke periode. 

 

Graag ontvangen wij vóór 22 mei een reactie aan de hand van een email wanneer we op een aanmelding van het jeugdlid kunnen rekenen. Op basis van het aantal mails kunnen wij een balans opmaken.

Het desbetreffende mailadres waar de mail naartoe gestuurd kan worden is: [email protected]

 

We begrijpen volledig wanneer er twijfel heerst bij jullie, dan schuiven wij onze plannen door naar volgend jaar. Wanneer wij genoeg aanmeldingen hebben zetten wij onze organisatie voort en zal er na 1 juni een officieel aanmeldformulier incl. extra informatie volgen. 

Voor nu zien wij uw email met veel plezier tegemoet.

 

De organisatie van het miniweekend

 

* We kunnen ons indenken dat het vervelend is voor een speler als hij door ziekte of andere omstandigheden die ervoor zorgen dat het kind tot de risicogroep behoort niet deel kan nemen aan het miniweekend. Echter zoals boven vermeld volgen wij de richtlijnen van het RIVM en leggen wij in deze de verantwoordelijkheid bij de ouder. 


Algemeen | 14 Mei  | Bijlage