Speciaal voor Hockeyvaders

Nieuws afbeeldingHallo hockeyvaders,

Ongetwijfeld heeft een aantal van jullie vroeger zelf ook gehockeyd. Als dat zo is, dan weet je vast en zeker nog hoe leuk het spelletje is en hoe gezellig het was in je team voor, tijdens en na de wedstrijd (en training).

De senioren van Gilze-Rijen zijn nog op zoek naar een aantal enthousiaste heren en veteranen (35+). Dus mocht het je leuk lijken om volgend jaar de stick weer op te pakken en weer lekker te gaan hockeyen in een gezellig team en op de lekkerste watervelden in de regio, neem dan even contact op met [email protected]. Zij kunnen je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn. Mocht je mensen kennen die nog geen kinderen op HCGR hebben, maar die wel weer willen hockeyen, dan mogen die zich ook aanmelden natuurlijk!

De komende weken wordt er op donderdagavonden nog getraind door de heren, dus mocht je interesse hebben, dan bestaat de mogelijkheid een keer mee te trainen. Ook daarover kan [email protected]je alles vertellen

Natuurlijk geldt bovenstaande ook voor enthousiaste hockeymoeders, alleen is er bij de heren op dit moment net wat meer ruimte voor nieuwe leden.

Tot snel!

De heren van Hockeyclub Gilze-Rijen

 


App | 14 Mei